2012 Banvit Erdek Sokak Basketbolu Turnuvası Başladı!

Banvit Basketbol Kulübü’nün organize ettiği “Banvit Erdek Sokak Basketbolu Turnuvası – 2012”, 08 Temmuz 2012 Pazar günü yapılan ilk gün karşılaşmalarıyla başladı.

 Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine üst düzeyde katılımın gerçekleştiği turnuvada ilk günden itibaren birbirinden heyecanlı ve kaliteli karşılaşmalar dikkat çekiyor. Toplam 56 takımda 224 sporcunun mücadele ettiği Turnuva’da minik erkekler kategorisinde 12 takım, küçük erkekler kategorisinde 13 takım, yıldız erkeklerde 11, genç erkeklerde 7, büyük erkeklerde 10 ve serbest bayanlarda 3 takım Turnuva’da şampiyon olabilmek için mücadele veriyor.

 Turnuvada tüm kategorilerde maçlar lig usulü oynanıyor. Kalabalık bir izleyici grubu tarafından ilgiyle takip edilen maçlar her akşam saat 19.00’da başlayarak, gece 24.00’a kadar devam ediyor.

 Turnuva’da 13 Temmuz Cuma günü yarı final maçları oynanacak. Bu maçlarda galip gelen takımlar ise 14 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan final maçlarında karşı karşıya gelecekler. Ayrıca final gecesinde birbirinden renkli gösteriler, eğlenceli yarışmalar ve etkinlikler yer alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.