Aylık arşivler: Mart 2012

Turgutlu Belediye Spor Yıldız Kızlarda Ege Bölge Şampiyonu

Turgutlu Belediye Spor Yıldız Bayan Basketbol Takımı Ege Bölge şampiyonu oldu. Namaglup Manisa şampiyonu olan ve Ege Bölge şampiyonasına katılma hakkı kazanan Belediyespor Türkiye Basketbol Federasyonun organize ettiği  7-11 Mart Tarihleri arasında Afyon ilinde düzenlenen Yıldız Kızlar Ege Bölge şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Turgutlu Belediye Sporun oynadığı maçlar ve sonuçları şu şekilde: Afyon Çimento Sk.37-Turgtlu Belediye Sk.94 ,Aydın Güvercinada Sk.37-Turgutlu Belediye Sk.71, Turgutlu Belediye Sk.80-Denizli CS Abalıoğlu Sk.19, Turgutlu Belediye Sk.65-Alanya Belediye Sk.60,Muğla Fethiye Sk.0,Turgutlu Belediye Sk.20

Turgutlu Belediye Spor aldığı bu sonuçla 11-15 Nisan tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenecek olan  Yıldız Kızlar Anadolu şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

BANVİT’ten Radosevic’e Onur Ödülü

Banvit, dün oynadığı Trabzonspor maçı öncesinde eski oyuncusu  ve takım kaptanı Miroslav Radosevic’e onur ödülü verdi.

  2004-2005, 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Banvit forması giyen, aynı zamanda yeşil-turunculu ekibin kaptanlığını da yapan Miroslav Radosevic Banvit’i ziyaret etti. Şu an ülkesinde sahibi ve yöneticisi olduğu firması ile iş yaşamına devam eden aynı zamanda da bir spor kulübünün yöneticiliğini yapan Radosevic’in ziyareti, hem Banvit’teki eski dostlarıyla bir araya gelme, hem de yöneticisi olduğu firma ve spor kulübü ile Banvit arasındaki iş ilişkilerini geliştirme amacını taşıdı. Radosevic’in Banvit’teki ziyaretinin son gününde son gününde duygulu anlar yaşandı.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanan Banvit – Trabzonspor maçı öncesinde düzenlenen törenle eski Sırp Basketbolcu’ya, Banvit’e yaptığı özverili ve başarılı hizmetlerin anısına Onur Ödülü verildi. Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç tarafından takdim edilen ödül sonrasında Radosevic ve Başkan Özkan Kılıç Trabzonspor maçını birlikte izlediler.