2012 BANVİT BANDIRMA SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI BAŞLADI

Banvit Basketbol Kulübü’nün organize ettiği “Banvit Bandırma Sokak Basketbolu Turnuvası – 2012”, 17 Haziran 2012 Pazar günü yapılan ilk gün karşılaşmalarıyla başladı.

 Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine üst düzeyde katılımın gerçekleştiği turnuvada ilk günden itibaren birbirinden heyecanlı ve kaliteli karşılaşmalar dikkat çekiyor. Toplam 92 takımda 368 sporcunun mücadele ettiği Turnuva’da minik erkekler kategorisinde 13 takım, küçük erkekler kategorisinde 16 takım, yıldız erkeklerde 15, genç erkeklerde 17, büyük erkeklerde 21, veteran erkeklerde 6 takım ve serbest bayanlarda 4 takım Turnuva’da şampiyon olabilmek için mücadele veriyor.

 Turnuvada veteran erkekler ve serbest bayanlar kategorilerinde maçlar lig usulü oynanırken diğer kategorilerde eleme usulü oynanıyor. Kalabalık bir izleyici grubu tarafından ilgiyle takip edilen maçlar her akşam saat 17.30’da başlayarak, gece 23.30’a kadar devam ediyor.

 Turnuva’da 22 Haziran Cuma günü yarı final maçları oynanacak. Bu maçlarda galip gelen takımlar ise 23 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan final maçlarında karşı karşıya gelecekler. Ayrıca final gecesinde birbirinden renkli gösteriler, eğlenceli yarışmalar ve etkinlikler yer alacak.

 Banvit Bandırma Sokak Basketbol Turnuvası’nın tamamlanmasından ardından sokak basketbolu heyecanı Erdek’e taşınacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.